Haz

Eco Friendly Kids e twinning proje kapsamında 3/D sınıfı öğrencileri proje sürecinde topladıkları atıkları geri dönüşüme kazandırmak için okul görevlisine teslim ettiler.

Haz

ECO FRIENDLY KIDS etwinning proje kapsamında 3/D sınıfı öğrencileri geridönüşüme dikkat çekkmek için atık kutuları yaptılar.

Haz

ECO FRIENDLY KIDS e twinnning proje kapsamında 3/D sınıfı öğrencilerine Ünzile Uludağ tarfından projedeki çalışmalarından dolayı katılım sertifikaları verildi.

Haz

ECO FRIENDLY KIDS e twinning proje kapsamında 3/ D sınıfı öğrencileri proje ortaklarıyla bir araya gelerek proje sonu toplantısı yaptılar. Proje değerlendirmesi yapıldı.

Haz

ECO FRIENDLY KIDS e twinning proje kapsamında 3/D sınıfı öğrencileri web2.0 araçlarını kullanarak poster ve logo çalışamalarını puzzle  oynayarak yaptılar.

May

MY HEALTY NUTRITION GUIDE e twinning projesi kapsamında okulumuz 4/B-4/C ve 4/E sınıfı öğrencileri sağlıklı sandiviç etkinliğiyle kendi sandiviçlerini hazırladılar

May

ECO FRIENDLY KIDS e twinning projesi kapsamında 3/D sınıfı öğrencileri 18 Mayıs Okul Dışarda Günü etkinliklerini okul bahçesinden topladıkları malzemelerle gerçekleştirdiler.

May

ECO FRIENDLY KIDS e twinning projesi kapsamında  3/ sınıfı öğrencileri geri dönüşüm malzamelerini kullanarak anneler günü için çerçeve yaptılar.

May

Hazırladığımız afiş ve logo çalışmamız

May

ECO FRIENDLY KIDS e twinning proje kapsamında 3-D sınıfı öğrencileri'' Sıfır Atık ''etlkinliği gerçeklerştirdiler. Etkinlik kapsamında doğaya bırakılan atıkları kaç yılda yok olduklarına dikkat çekmeye çalışan öğrenciler çalışmalarını panoda sergilediler.

May

ECO FRIENDLY KIDS e twinning projesi kapsamında 3-D sınıfı öğrencileri afiş ve logo çalışması yaparak projeye başlamışlardır