Haz

Tüm ortaklarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür edip, iyi dilek ve temennilerle proje kapanışımızı yaptık. Katılım sertifikalarını gönderdik.

Haz

proje ortağı öğretmenlerimizle takım çalışmamız için her öğretmenimizden fikirlerini twinspace takım çalışması bölümüne yazmalarını istedik.Mentimeter aracıyla yaptığımız anketle en çok oy alan iki etkinlikle takım çalışmalarımızı belirledik. ilk takımdaki öğretmenlerimiz canvada mevsim meyveleriyele takvim hazırladılar. İkinci takımdaki öğretmenlerimiz toonytools aracıyla karikatür hazırlayıp dergi yaptılar.

Haz

Öğrenci webinarımızda tüm proje ortaklarımız ve öğrencilerimizle wheels of word programı ile karışık okul takımlarını belirleyip kahoot etkinliği yaptık. karışık okul takımları çalışmamızda besin israfına karşı resim,afiş yaptık. Hikaye ve şiir yazdık.

Haz

42000 proje içinden tam puan alan 200 proje kurucusunun davet edildiği 13. Ulusal Konferansa katılan Zeynep Göktepe e Twinning günü webinarında Stem Çiçekleri projesini tanıttı.

Haz

Karikatürürist Demirhan Kadıoğlu ile İlham Veren Origamim öğrencileri birlikte karikatür çizdiler.

Haz

İlham Veren Origamim projesi kapsamında Flüt sanatçısı Bülent Evcil ile tüm proje öğrencilerinin katıldığı öğrenci webinarı yapıldı.

Haz

Eco Friendly Kids e twinning projesi proje ortaklarıyla proje sonu değerlendirme toplantısı yaparak projeyi değerlendirdiler.