Little Readers -"Huysuz Uğur Böceği" kitabı etkinlikleri

Projemizde öğrencilerimizin okur haklarını gözeterek etkinlikler planlıyoruz. Kitaptan bölümleri koridorlarımıza asarak diğer öğrencilerin de kitaplara karşı merakını ve okuma isteğini artırmaya çabalıyoruz. (Çöplenme hakkı) Çocukların sevdikleri yerlerde kitabı okuyoruz.(istediği yerde okuma hakkı). Ödüllü yazarların çok satan kitaplarını okuyoruz.  Onların okumasını beklemiyoruz. Kendimiz okuyoruz.

İkinci kitabımız Eric Carle’nin “Huysuz Uğur Böceği” kitabını çocukların en sevdiği yerlerden biri olan okulumuzun oyun parkında okuduk. Kitabı okuduktan sonra açık bir alana birakıp incelemelerini sağladık. Sonrasında oyun parkında oynadılar. İşbirlikçi çalışmamızda kitabın karekteriyle bağ kurmalarını sağlayıcı uğur böceği maketi yaptık. Uğur böceği üzerindeki noktalar 1’er artan örüntü olacak şekilde ilerledi. Proje ortaklarımızın yaratıcı fikirleriyle çok güzel ürünler oluşturduk. Çalışma sonunda hikayedeki saatleri soran educandy değerlendirmesi yaptık.

06-05-202406-05-2024

Yayın: 06.05.2024 - Güncelleme: 06.05.2024 19:33 - Görüntülenme: 26