İHALE GÜNÜ : 12/10/2021 SALI

İHALE SAATİ : 11:00

İHALE YERİ : ETİMESGUT İLÇE MEM TOPLANTI SALONU

Değerli Velimiz;
Okul rehberlik servisi olarak öğrencilerimizde öz disiplin ve doğayı koruma bilincini geliştirmek amacıyla 'Suyumuzu Koruyalım' konulu su tasarrufu projesi başlattık. Bu kapsamda;
- [x] Öğrencilerimiz arasında 'Suyumuzu Koruyalım' temalı ödüllü afiş yarışması başlattık. Öğrencilerimiz afişleri en geç 12 Nisan Pazartesi günü öğretmenlerine teslim edebilirler.
- [x] Evde su kullanımı ile ilgili öğrencimizle birlikte sizlerin suyu özenli kullanmanızı, öğrencimizde sorumluluk duygusu gelişmesi açısından bu konuda görevler vermenizi bekliyoruz. Evdeki su faturalarını aylık birlikte takip etmeniz öğrencimizi motive edecektir.
Öğrencimizin sorumluluk almasını ve doğayı korumayı desteklediğiniz için teşekkür ederiz.