Ayşegül Tuna İlkokulu

Adres
DEVLET MAH. MUSTAFA KALFAOĞLU CAD. 348. SK. AYŞEGÜL TUNA ILKOKULU BLOK NO 2 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
İçinden çıktığı toplum için üreten, geleceği inşa eden, nitelikli nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, pozitif düşünen, yarattığı değerlerle ülkesini tüm dünyada temsil eden nitelikli bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuz 05.03.2018 tarihinde eğitim öğretime açılmış, Vakıf temelli bir devlet okuludur. Yeni açılmış bir eğitim kurumu olmasına rağmen, kurumsal kültür ve başarı açısından bölgesinin parlayan yıldızıdır. Akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki başarılarımızla bölgemizde saygın bir yere sahibiz. Hedefimiz Atatürk’çü çağdaş değerlere inanan bireyler yetiştirerek vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir. 30 öğretmen 620 öğrencisiyle Eryaman bölgesinde yeri dolmaz bir misyona sahibiz.
09.00-14.40
DOĞALGAZ
Ulaşım metro ve toplu taşıma duraklarına yürüme mesafesindedir.
Servis bulunmaktadır.
Şehir Merkezi